Bosch Car Service Bertus Beets in Purmerend

Over ons

Bosch Car Service Bertus Beets is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en bedrijfswagens. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Bertus Beets

 

Sinds 1984 is Bosch Car Service Bertus Beets gevestigd in Purmerend, inmiddels op Kwadijkerkoogweg 6. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

Als 16-jarige jongen is Bertus Beets zijn loopbaan begonnen bij de toenmalige Mercedes-Benz dealer W. Los & Zn. in Purmerend. Via dag- en avondschool heeft hij al zijn diploma’s behaald, wat in 1984 leidde tot het starten van zijn eigen autobedrijf in Purmerland. Al gauw werd deze locatie te klein en werd in 1986 het bedrijf voortgezet aan de Purmerweg in Purmerend. In 2006 hebben wij een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen op Industrieterrein De Koog in Purmerend, ons team is namelijk uitgegroeid tot maar liefst 11 medewerkers, de service is echter hetzelfde gebleven.

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Bertus Beets op een rijtje

 

  • Merkonafhankelijk
  • Aanbod van lease
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Kwadijkerkoogweg 6 in Purmerend. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen